Aloitus

Uutisia

Rotumääritelmä

Koirien Esittely

Pentulaatikko

Galleria

Vieraskirja

Linkit

Videot

Päivitetty: 26.10.2019
Pentulaatikko


Mountain Top

Mirva Saarivuori
Kaentie 113 27230 Lappi, RAUMA
044-3211553
mirvasaarivuori@luukku.com


Tervetuloa viihtymään sivuillemme!
Pentutapaaminen 2018

Ihanan kesäisen ilman yllättämänä vietimme viimekeväisten pentujen pentutapaamista. Paikalla olivat isomummu Milli, jo 13 heinäkuussa täyttävä teräsmummo sekä siskonsa, yhdeksänvuotias pippurityttö, Salli. Pentujen äiti Alma oli tietenkin mukana, mutta joutui juoksunsa vuoksi olemaan hihnassa koko päivän, mikä kyllä Almaa vähän harmitti. Pennuista paikalla olivat Milli Tiinan ja Tuulan kanssa, Hipsu Aadan, Virpin ja Kristianin kanssa sekä Eemi Maaritin ja Heidin kanssa. Pepsi-tyttönen ei päässyt mukaan, mutta lähetämme kaikki Pepsille ja perheelleen rakkaat terveiset. Lisäksi paikalla olivat Alman omistaja  Tiuku, Minä Mirva, Ilkka ja Tiia-Maria pupusensa Pippurin kanssa.

Aluksi oli kova tohina, kun niin pentuset kuin omistajansakin tutustuivat toisiinsa ja näyttivät temppuja, mitä olivat oppineet. Eemin keskittymistä hieman haittasi äitinsä juoksu, mutta galleriasta näkee, miten komea poika Eemistä on kehittynyt.  Eemi saikin seuraavana päivänä näyttelyssä täysin ansionsa mukaan vara-sertin. Milli hauskutti meitä Tuulan kanssa hyppäämällä takaapäin Tuulan jalkojen välistä, ikään kuin renkaasta. Hipsulta saimme nähdä, miten pieni vilkas terrierityttö voi keskittyä täydellisesti isossakin porukassa, kun sitä siltä odotetaan. Hieno luoksetulo-ja odotusesitys. Millin ja Sallin perinteinen hyppy-kierimisnäytös myös sujui vielä, vaikka neitoset eivät sitä aktiivisesti harrastakaan. Tuntuu, että minkä joskus on oppinut, sen aina osaa.

Perinteisesti olemme harjoitelleet pentutapaamisissa agilityn alkeita ja niin tälläkin kertaa kaikki olivat innolla mukana kokeilemassa. Aluksi Pippuri-pupu näytti Tiia-Marian kanssa mallia, miten esteet voitetaan. Sen jälkeen Tiuku näytti tosi hurjan hypyn Alman kanssa, sekä myös Milli-mummo ja Sallikin hyppivät ikään kuin tekisivät sitä jatkuvasti.  Mielettömiä hyppyjä ja pujottelemisia nähtiin myös pentujen ja omistajiensa johdolla. Jokaisella oli todella hyvä kontakti koiraansa ja koirat harjoittelivat omiensa kanssa häiriöttömästi, vaikka lähellä oli niin monta ihmistä ja koiraa.

Palkaksi hienoista harjoituksista veimme pentuset uimaan lammelle. Kovimmat uimarit olivat Milli-mummu ja Aada-tyttönen. Kaverukset polskivat yhdessä rinta rinnan ja hauskaa oli.

Lopuksi veimme koirat tarhaan ja itse menimme syömään ja kahvittelemaan.

Täytyy todeta, että ihan mahtavan hyväluonteisia pikku-cairneja oli Alman ja Ponssen pennuista tullut. Iloisia, vilkkaita mutta samalla todella kilttejä ja tottelevaisia lapsosia. Kellään ei ollut minkäänlaista karkaamishalua ja niinpä he saivatkin juoksennella pihapiirissä mielin määrin.

Oli ihanaa nähdä teitä kaikkia, hyvä mieli. Jokainen pentu on niin oikeassa perheessä kuin olla voi.

Kiitos teille kaikille ihanille!


Galleriasta, Pentutapaaminen, voit nähdä, miten päivämme sujui :D.................................................................................................................


Taas kerran on pentulaatikko tyhjentynyt ja pentuset muuttaneet uusiin koteihinsa. Ihania perheitä ja hyvä mieli kaikilla. Nämä olivat Alman, Mountain Top Vanda Poepoe, ja Ponsse-herran, Rocco´s Collar Dancing and Glowing, rakkauden tuotoksia. Pennut kasvoivat tyttäremme Tiia-Riinan ja vävymme Konstan luona. Pennut sappihappotestattiin kaikki ja tulokset olivat hyvät. Kiitos myös kaikille uusille omistajille, kun viitsitte ajaa, osa tosi kaukaakin, pentutrimmiin. Näin näimme pentujen kehittymisen ja mikä tärkeintä, Alma-äiti sai vielä kerran riehua mielin määrin lapsostensa kanssa.
Seuraavan kerran tapaamme tällä joukolla keväällä pentutapaamisessa. Sitä odotellen :D
Rakkaat terveiset Millille Mynämäelle, Pepsille Porvooseen, Eemille Saloon ja Hipsulle Raumalle!
Pentujen kuvia nähtävissä Galleriassa; Alman pennut................................................................................................................

 

Tilaa koirallesi tai kissallesi mittojen ja toiveiden mukaan pyöröhirrestä tehty kaunis hirsimökki. Kuvan mökki on kahdelle pienelle koiralle väliseinällä varustettu paritalo.
Kysy lisää Hirsiaitta puh 044 5251049

Kuvia lisää galleriassa; sekalaiset